Mes op de keel

02-03-2002 TEST
mes_op_keel.jpg
Politieagenten in burger houden een mes op de keel van een Falun Gong beoefenaar op het Plein van de Hemelse Vrede

Kort na de vervolging begon in 1999, werden alle legale kanalen om klachten in te dienen gesloten voor Falun Gong beoefenaars. Advocaten werden verplicht om elke Falun Gong gerelateerde zaak te rapporteren aan de regering. De Klachtenbureaus - een tak van de regering die klachten ontvangt van burgers en tracht een oplossing voor hen te vinden - werden gesloten voor Falun Gong beoefenaars, en iedereen die een beroep maakte voor Falun Gong werd onmiddelijk gearresteerd.

De door de staat gecontroleerde media overspoelde de radiogolven en kranten met onterende boodschappen en wekten haat op naar Falun Gong beoefenaars, en gaf geen stem aan diegenen die de rechten van de beoefenaars wilden steunen.

Desondanks, gaat de onophoudelijke inzet van de Chinese mensen door het hele land voort, zoekende naar manieren om hun stem te laten horen. Het Plein van de Hemelse Vrede is een algemene bestemming geworden voor Falun Gong beoefenaars om openlijk een beroep te maken voor Rechtvaardigheid.

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular