VS Senaatslid en overlevende van de Holocaust over de vervolging van Falun Gong

"Het geeft een nachtmerrie-achtig gevoel om te lezen over de behandeling van beoefenaars van Falun Gong in China. Nog niet zo lang geleden wisten de meeste Amerikanen, zeker de Senaatsleden, niets van Falun Gong. En nu we het werk van Falun Gong hebben leren kennen, is ons respect gegroeid, en we vinden deze wrede en meedogenloze onderdrukking van Falun Gong beoefenaars in China ontstellend, onaccepteerbaar, berispelijk? maar ik wil u en alle Falun Gong beoefenaars in the Verenigde Staten, over de wereld, maar in het bijzonder in China, laten weten dat ze niet alleen zijn. En dat de Mensenrechtenfractie van de Senaat, meer dan 200 Senaatsleden, jullie terzijde staan en vastberaden zijn om jullie recht te beschermen om je geloof uit te oefenen op de manier die je kiest."

VS Senaatslid en overlevende van de Holocaust, Tom Lantos

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular