De Inter-Parliamentary Alliance On China herdenkt 22 jaar vervolging van Falun Gong beoefenaars in China

Op 20 juli maakte de Inter-Parliamentary Alliance On China een tweet die aandacht vraagt voor de 22 jaar durende vervolgingscampagne van de Chinese Communistische Partij tegen Falun Gong beoefenaars.

Statement van de IPAC over de 22 jaar durende vervolging van Falun Gong:

„Tweeëntwintig jaar geleden begon de Chinese Communistische Partij een vervolgingscampagne tegen Falun Gong beoefenaars. We gebruiken dit moment om alle etnische en religieuze minderheden die vervolgd zijn door de Chinese regering te herdenken, inclusief Tibetaanse Boeddhisten, Christenen en Oeigoeren en andere voornamelijk Turkse Moslim volkeren.

Honderdduizenden Falun Gong beoefenaars zijn in de afgelopen 22 jaar gevangen gezet en velen van hen zijn onderworpen aan de ergste denkbare vormen van foltering. Bijzonder zorgwekkend zijn de rapporten van gedwongen orgaanoogst bij Falun Gong beoefenaars en gewetensgevangenen in China. Analyses uitgevoerd door het onafhankelijke China Tribunal concludeerden dat zulke praktijken systematisch uitgevoerd worden op een grote schaal en door de staat gesponsord zijn.

We doen eens te meer een oproep aan onze regeringen om op te staan en zich uit te spreken voor een einde aan zulke onderdrukking. Democratische staten moeten acties ondernemen om de wereldwijde handel en het gebruik van organen te stoppen die onder dwang geoogst worden. De Chinese regering moet verantwoordelijk gehouden worden..“

Statement van de IPAC over de 22 jaar durende vervolging van Falun Gong

 

Bron https://twitter.com/ipacglobal/status/1417244104619171846

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular