Viering van Wereld Falun Dafa Dag: meer dan 1000 proclamaties van functionarissen wereldwijd

Meer dan 1000 proclamaties, citaten en felicitatiebrieven die Falun Dafa en zijn grondlegger meneer Li Hongzhi erkennen werden ontvangen van overheidsfunctionarissen in de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zweden, Zwitserland, Ierland, Australië, Japan en Taiwan. De foto toont enkele van deze (foto: The Epoch Times)

Afgelopen 13 mei was de 30ste verjaardag van de introductie van Falun Dafa aan de wereld en ook de 23ste Wereld Falun Dafa dag. Meer dan 1000 regeringsfunctionarissen uit de Verenigde Staten, Europa, Australië, Japan en Taiwan publiceerden proclamaties, citaten en brieven met felicitaties aan Falun Dafa en zijn grondlegger dhr. Li Hongzhi. Ze prezen Falun Gong beoefenaars verbeterde karakter en de positieve impact van Falun Gong op de gemeenschap, inclusief de inspanning die ze maakten in hun gemeenschap tijdens de pandemie.

Parlementsleden en regeringsfunctionarissen op alle niveaus in verschillende landen waren getuige van de moed van Falun Gong beoefenaars om resoluut en vreedzaam de vervolging van Falun Gong beoefenaars door de Chinese Communistische Partij bloot te stellen vanaf 1999 tot op heden. In de proclamaties, citaten en brieven drukten ze hun waardering uit voor de principes Waarachtigheid-Compassie-Verdraagzaamheid en hun waardering en respect voor dhr. Li Hongzhi.

Bovendien hielden 23 steden in Canada ceremonies waarbij de vlag werd gehesen en kleurvolle lichten aangezet werden in de stadhuizen en monumentale gebouwen. Diverse burgermeesters en raadsleden hesen zelf de Falun Dafa Dag vlag om erkenning te geven aan de bijdrage van Falun Dafa aan de samenleving. Dit speciale format begon in mei 2021 en werd gevolgd door meer dan 10 Canadese stads- en regionale regeringen.

In de Verenigde Staten, vloog op deze Falun Dafa Dag een vliegtuig met de Amerikaanse vlag over het Capitool in Harrisburg, de hoofdstad van Pennsylvania. De gouverneur van Pennsylvania, Tom Wolf, presenteerde een certificaat aan dhr. Li Hongzhi met de Amerikaanse vlag vliegend over het Pennsilvania Capitool op 13 mei.

Oorspronkelijk artikel van Minghui.org:

Bron https://faluninfo.net/celebrating-world-falun-dafa-day-1000-proclamations-from-officials-worldwide/

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular