Oostenrijk: Vliegveld Wenen onder druk van Chinese ambassade

Wenen, 10 april, 2002: Een Falun Gong beoefenaar uit Salzburg huurde ruimte op een reclamebord op het vliegveld van Wenen. Na inspectie, keurde de administratie van het vliegveld de inhoud van de Falun Gong posters goed.

Volgens het contract, getekend door beide partijen, was de huurtermijn 6 maanden. Na twee weken echter, waren de posters verwijderd, zonder de huurder op de hoogte te stellen. Door navraag, werd vastgesteld dat de Chinese ambassade in Wenen had geklaagd over de posters en gedreigd dat als het vliegveld de posters niet zou verwijderen, ze het vliegverkeer tussen China en Wenen zouden stopzetten.

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular