China wekt minachting op met haat tegen Falun Gong

01-03-2005 TEST

De ‘West Australian’ berichtte afgelopen week: “Je zou je moeten afvragen hoe het zit met China’s leiders. In de afgelopen paar jaren hebben ze miljoenen dollars uitgegeven en veel energie gestoken om hun mensenrechtenschendingen verborgen te houden en de rest van de wereld ervan te overtuigen dat China een geschikt land is om als gastheer op te treden voor ’s werelds grootste sportieve evenement, de Olympische Spelen. Nu hebben ze klaarblijkelijk een grove wereldwijde telefoon haatcampagne gelanceerd gericht op het lastigvallen van leden van de raadselachtige spirituele beweging, Falun Gong, waarmee ze een irrationele obsessie hebben.

Het is een sinistere daad die enkele van de meest ernstige angsten rond de grootste natie ter wereld bekrachtigt. In de afgelopen paar dagen, hebben tientallen mensen over heel Australië en nog eens duizenden in andere delen van de wereld, opgenomen boodschappen op hun thuisnummers of mobiele telefoons ontvangen welke de beoefening van Falun Gong demoniseren en beweren dat de Chinese overheid mensenrechten verdedigt door mensen te behoeden van deze beweging. De boodschappen in zowel Engels als Chinees, concentreren zich rond verslagen die Falun Gong in verband brengen met een vermeende zelfverbranding in 2001. Australische Falun Gong beoefenaars hebben de federale overheid gebeld om de bron van de telefoontjes te onderzoeken en stappen te ondernemen om ze te blokkeren. … Het Peking regime heeft haar propaganda campagne geïntensifieerd om de publieke opinie tegen de beoefening te keren terwijl ze degenen die het beoefenen gevangen nemen, martelen en zelfs vermoorden. …”

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular