Zweden: Gezamenlijke verklaring van leden van het Zweedse Parlement: De CCP moet onmiddellijk stoppen met de organenroof

Op de morgen van 4 september woonden Helena Bargholtz, vertegenwoordigster van de Zweedse Volkspartij en Lid van de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa, en Gran Lindblad, Lid van de Raad van Europa, een bijeenkomst bij in het Sergel Hotel in het centrum van Stockholm. Thema van het forum was: "Onderzoek naar de beschuldigingen van organenroof van levende Falun Gong-beoefenaars door de CCP". Leden van het Parlement van diverse politieke partijen namen deel aan het forum.

Aan het einde van de bijeenkomst, dienden Mevr. Bargholtz en Dhr. Lindblad een voorstel in: "De CCP moet stoppen met het roven van organen," die mede-ondertekend was door de Zweedse Christelijke Democratische Partij, Linkse Partij en de Milieu Partij. De verklaring verzoekt de Zweedse overheid om stelling te nemen met andere landen van de Europese Unie, Raad van Europa en UN, om het CCP-regime te dwingen een onderzoek toe te staan naar alle Falun Gong-beoefenaars en andere gewetensgevangenen die vastzitten in gevangenissen, werkkampen, detentiecentra, ziekenhuizen en psychiatrische faciliteiten. Ze stelde de Zweedse overheid voor om te helpen de organenroof in China te stoppen. 

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular