China: negen jaar oud meisje dagelijks verkracht in psychiatrisch ziekenhuis

Liu Fengying, een vrouw van in de 40 afkomstig uit de noordelijke Chinese provincie Jilin, vertelde de Epoch Times dat ze na het lezen van een aantal artikelen van de Jiuping (De "Negen commentaren op de Chinese Communistische Partij" \[een onlangs door Epoch Times gepubliceerde reeks artikelen over de reeksen van misdaden van de Chinese Communistische Partij over de afgelopen decennia]) voelde dat Falun Gong beoefenaars vele malen slechter behandeld worden dan beschreven in de artikelen. Ze vertelde wat zij had gezien om te bewijzen dat Jiang Zemin, de leider van de CCP die de vervolging van de vreedzame meditatiegroep Falun Gong startte, ronduit een beest is.

Liu ging voor het eerst naar Beijing in de zomer van 2002 om haar zaak voor te leggen aan de regering. Toen ze het klachtenbureau naderde dat gelocaliseerd is nabij de ingang van Zhongnanhai, het kantoren- en vervlijfscomplex voor regeringsfunctionarissen, werd ze gearresteerd door politie samen met een aantal andere protesterenden die een beroep deden. Ze werden in een politiebus geduwd en meegenomen naar een gevangenis in Changping, een district ten noorden van Beijing.

In de gevangenis, bleven ze de politie en regeringsfunctionarissen vragen waarom ze gearresteerd werden en wat er verkeerd was aan het voorleggen van een zaak aan hogere authoriteiten. De politie antwoordde door mevrouw Liu en een aantal andere protesterenden naar het psychiatrisch ziekenhuis in Chanping te brengen.

In het ziekenhuis, zag mevrouw Liu geen artsen en zusters, alleen protesterenden en Falun Gong beoefenaars, met politie en bewakers die hen in de gaten hielden. Bewapend met riemen, waren de bewakers vrij om iedere kamer in te lopen en aarzelden nooit om eenieder te slaan waarvan ze dachten dat ze zich niet goed gedroegen. Gedurende de drie dagen dat ze daar verbleef, is mevrouw Liu nooi onderzocht of behandeld door artsen.

Mevrouw Liu zei dat er iedere nacht drie bewakers kwamen in de ruimte die ze deelde met twee andere "patiënten". Ze verkrachtten als groep een 9-jaar oud meisje, een wees geworden dochter van een echtpaar dat Falun Gong beoefende. Het meisje was zo getraumatiseerd en vernietigd dat ze niet eens kon lopen en op haar bed urineerde en ontlastte.

Liu leerde van andere patiënten dat het meisje daar gebracht was samen met haar ouders, die doodgefolterd werden in het ziekenhuis. In plaats van naar een weeshuis gestuurd te worden, werd het meisje gevangen gehouden in deze levende hel om zulke onmenselijkheden te ondergaan enkel omdat haar ouders Falun Gong beoefenden.

Mevrouw Liu zei dat ze de bewakers had omgekocht en drie dagen later uit het ziekenhuis gelaten werd nadat haar familie protesteerde. Ze zei dat Falun Gong beoefenaars niet zo gelukkig waren en dat ze vastgehouden, gefolterd en verkracht bleven worden.

Mevrouw Liu zei uiteindelijk dat de media aan het licht zou moeten brengen wat daar gebeurde. De Chinese Communistische Partij is de werkelijke "kwade sekte", en Jiang Zemin is niet langer menselijk, zei ze. Als het regime van schurken van de Chinese Communistische Partij valt, zullen meer mensen naar voren komen en vertellen wat ze hebben doorgemaakt, en dingen die nog onmenselijker zijn als wat het kleine meisje heeft ondergaan zouden worden onthuld, zei mevrouw Liu.

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular