Huhu, 4 jaar oud, alleen achtergelaten nadat familie uiteengerukt werd door de vervolging

04-07-2005 Familie en kinderen

Huhu werd geboren in een gelukkig gezien. Zijn vader yu Chao en zijn moeder Chu Tong, beide afgestudeerd aan de prestigieuze Tsinghua Universiteit van China, zijn ook beide Falun Gong beoefenaars. Ze hadden een erg goede baan. Echter vanwege hun vreedzame beroepen voor Falun Gong, werd zijn moeder in het geheim veroordeeld tot 18 maanden in de gevangenis. Omdat ze ervoor koos zich uit te spreken over haar ervaring van vervolgd worden, werd ze gezocht door de politie en moest ze het huis verlaten. Huhu ontsnapte met zijn ouders mee en ze reisden van de ene plek naar de andere om arrestatie te voorkomen. Onder zulke stress en met zo'n onstabiel leven, weren ze gedwongen om Huhu bij een vriend achter te laten.

Huhu

In augustus 2002, werd het stel, Chu Tong en Yu Chao, weer ontvoerd in Beijing. Ze werden voor meer dan 16 maanden vastgehouden en ondergingen allerlei soorten folteringen. Op 9 januari 2004, veroordeelde het Chaoyang districtsgerechtshof in Beijing het stel in het geheim samen met een andere Ph.D. kandidaat van de Tsinghua Universiteit, Wang Weiyu. Huhus moeder werd veroordeeld tot 11 jaar gevangenis en zijn vader Yu Chao werd veroordeeld tot negen jaar gevangenis.

Gerelateerde Link: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2004/1/19/44227.html

Bron http://media.zhengjian.org/media/doc/children_under_persecution_en_102604.pdf

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular