Huang Yin, 3 jaar oud. Moeder stierf in de vervolging

12-07-2005 Familie en kinderen

Huang Ying (roepnaam Kai Xin), werd geboren op 18 mei 2001. toen ze drie maanden oud was was haar moeder gedongen het huis te verlaten om vervolging te vermijden. Huang Ying heeft haar moeder nooit meer gezien.

Huang Ying

Op 30 Oktober 1999, ging Huang Ying's moeder naar Beijing om zich uit te spreken tegen de vervolging en werd teruggestuurd. Ze werd vastgehouden voor 20 dagen. Op 13 juni 2000 ging ze weer naar Beijing om een beroep te maken en ze werd geslagen en voor een dag vastgehouden op het politiebureau op het Plein van de Hemelse Vrede. Op 29 oktober 2000 en 20 november 2002 werd ze twee maal gestuurd naar de tweede divisie van het eerste Dwangarbeidskamp in de stad Chini van het Huadu district in de Guangzhou door de vervolgers in Guangzhou. De bewakers sloegen haar, gaven haar dwangvoeding en folterden haar met de methode 'Het bed van een dode persoon'. Op 5 december 2002 toen Huang Yin anderhalf jaar oud was zag ze haar moeders lichaam. Haar vader Huang Guohua, ook een Falun Gong beoefenaar, zat toen in een werkkamp en wist niet dat zijn vrouw dood was.

Nu leeft Huang Ying met haar groothouders in een vervallen huis van stenen van gedroogde klei. Haar grootouders hebben geen inkomen en kunnen haar niet naar de kleuterschool laten gaan.

Gerelateerde link: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2004/10/4/53117.html

Bron http://media.zhengjian.org/media/doc/children_under_persecution_en_102604.pdf

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular