Talloze kinderen zijn wees geworden in de vervolging. Andere kinderen zijn direct doelwit

17-07-2005 Familie en kinderen

De vervolging in China heeft geleid tot illegale arrestaties van duizenden onschuldige beoefenaars en hen onderworpen aan ernstige vormen van mentale en fysieke mishandeling, wat onvoorstelbaar veel emotionele pijn heeft veroorzaakt bij families en geliefden. Als gevolg van deze wreedheden hebben vele kinderen een ouder verloren of zelfs beide ouders inclusief anderen die voor hun kunnen zorgen. Het aantal bevestigde doden in de vervolging groeit dagelijks en veel kinderen zijn wees geworden. Daarnaast zijn veel kinderen ook direct doelwit en gefolterd tot de dood of gezet in gevangenissen en werkkampen. Hier vindt u enkele verhalen van kinderen die slachtoffer zijn geworden van de vervolging.

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular