Gevangenisambtenaren dreigen vrouw naar brainwashcentrum te sturenNa 3 jaar nog niet gebroken...

Mevr. Han uit Lanzhou protesteerde vanaf het eerste moment tegen haar onrechtvaardige detentie in de vrouwengevangenis van Gansu. Ze weigerde het gevangenisuniform aan te trekken, waarop de bewakers haar gewikkeld in een laken naar haar cel brachten.

De gevangenisbewakers genaamd "Zhu Hong", "Ding Haiyan" en "Sun Liwei" commandeerden gevangenen om haar te martelen. Ze werd langdurig afgeranseld, gedwongen te staan, ze mocht niet slapen of naar de w.c., en ze werd gedwongen een verklaring te schrijven waarin Falun Dafa en de oprichter ervan zwart gemaakt werden. Haar familie werd bezoekrecht ontnomen.

De bewakers hebben haar zo drie jaar lang misbruikt. Tegen het einde van haar termijn dreigden de bewakers om haar naar een Hersenspoelcentrum te brengen.

Mevr. Han ’s moeder (80+) noch haar zussen weten waarom ze in de gevangenis zit. Het is onduidelijk welke organisatie haar arrestatie uitvoerde, welke officier van justitie ermee gemoeid is, of welk gerechtshof haar proces hield en wie de straf oplegde.

Lui Dongyu, de rechter van het Hof van Chengguan, heeft de kopie van het oordeel niet aan de familie geleverd.

Onder druk van de Chinese Communistische Partij, hielp haar man de autoriteiten mee om haar te vervolgen.

Bron http://en.minghui.org/html/articles/2015/7/23/151687.html

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular