Meer dan 160.000 Plechtige Verklaringen vertellen een verhaal van wreedheid en moed

Sinds 2001, zijn door Falun Gong websites meer dan 160.000 brieven met plechtige verklaringen ontvangen, afkomstig van individuen over heel China verspreid. De brieven verklaren openlijk dat alle uitspraken gemaakt terwijl ze opgeloten zaten onder extreem wrede omstandigheden niet de werkelijke mening en wil zijn van het individu. Velen beschrijven ondraaglijke foltering. Velen vertellen dat ze gedwongen waren om te liegen over hun behandeling gedurende gevangenisinspecties of interviews met outsiders. 

Een Falun Gong beoefenaar vertelde de Washington Post: "Ik geloofde nooit in wat ik opschreef. Zoveel pijn.. Ze dwongen ons te liegen. We wisten dat Falun Gong goed was, maar ze dwongen ons te zeggen dat het kwaad was." De moed achter het schrijven van deze brieven is uitzonderlijk en faluninfo.nl erkent de risicos die publicatie van de uitspraken met zich meebrengt voor de mensen.

De brieven met plechtige verklaringen zijn verzameld op: http://www.clearwisdom.net/emh/66/

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular