Apeldoorn: Falun Gong beoefenaars laten Falun Gong zien en de gruwelen van de vervolging door de CCP in China

Zittende meditatie in Apeldoorn geeft contrast weer tussen de vreedzame Falun Gong oefeningen en de gewelddadige vervolging in China

Vele handtekeningen werden ingezameld om een oproep te doen voor het stoppen van de vervolging en genocide van beoefenaars in China.

Zaterdag 24 september verzamelde een groep Falun Gong beoefenaars zich in Apeldoorn. In de nabijheid van het marktplein waar de wekelijkse markt gehouden werd lieten ze de vijf rustige oefeningen van Falun Gong zien begeleid door Chinese muziek. Doel was het contrast te laten zien met de meer dan 6 durende vervolging van Falun Gong in China.

Falun Gong is nog relatief onbekend in Apeldoorn en vele mensen op straat waren verbaasd dat zoiets op zo een gewelddadige wijze vervolgd wordt. Een kind wees naar foto's van slachtoffers van foltering en haar moeder legde uit dat mensen die deze meditatieoefeningen doen in China erg pijn gedaan worden. Het kind vroeg haar moeder "wie doet dat dan?". De moeder zei "Dat zijn gemene soldaten die dat doen".

Na kennis genomen te hebben van de ernst van de vervolging, tekenden vele mensen het petitieformulier voor een einde aan deze genocide die in China plaatsvindt.

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular