Nederlandse en Belgische Falun Gong beoefenaars demonstreren voor de Chinese ambassades en vragen om een halt aan de moord en organenhandel

Falun Gong beoefenaars in Nederland en België verzamelden zich voor de Chinese ambassades in Den Haag en Brussel om te protesteren tegen moord op Falun Gong beoefenaars begaan door het Chinees Communistisch Regime in het concentratiekamp in Sujiatun om organen te "oogsten" voor winst. Mensen die in en uit de ambassades liepen ontvingen speciale folders over het Sujiatun concentratiekamp. Tegelijk werd deze ernstige zaak ook onder de aandacht gebracht van de Belgische en Nederlandse regering, en het Europees Parlement in Brussel.

Falun Gong beoefenaars tonen een grote spandoek met informatie over het Sujiatun concentratiekamp voor de ingang van de Chinese ambassade in Den Haag.
Een vreedzame demonstratie voor het gebouw van de tweede kamer. Met banners op de achtergrond over het concentratiekamp en de organenhandel.


Een groep jonge mensen voor het parlementsgebouw in Den Haag luisterde aandachtig naar het nieuws over het concentratiekamp in Sujiatun en de vervolging van Falun Gong. Velen tekenden de petitie om de Nederlandse rechtszaak tegen Jiang Zemin te steunen en de vervolging te stoppen. Een jonge advocate liep langs en zei oprecht dat de beoefenaars haar hulp konden inschakelen indien nodig en liet haar contactinformatie achter.

Een Falun Gong beoefenaar legt de situatie uit aan voorbijgangers.
Banners voor de Chinese ambassade in België met teksten die protesteren tegen de CCP"s concentratiekampen die Falun Gong beoefenaars vermoorden en hun organen verkopen voor winst.
ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular