Vernietigen van getuigen binnen "drie maanden"

08-05-2006 Orgaanroof

(Clearwisdom.net) De internationale gemeenschap was onthutst toen men hoorde van de kwade gruwelijke activiteiten in Sujiatun toegepast op mensen (Falun Gong-beoefenaars). Het duurde meer dan twintig dagen voordat de Chinese Communistische Partij een formele reactie gaf. Het begrip van buitenstaanders is dat het Chinese Communistische regime al het fysieke bewijsmateriaal met betrekking tot de beschuldigingen heeft vernietigd. Dit heeft een ander belangrijk aspect meegebracht met betrekking tot deze affaire - de veiligheid van "ooggetuigen."

Op 27 maart, stelde het Chinese Communistische regime een wet vast die het kopen en verkopen van menselijke organen verbiedt. Maar die wet wordt pas effectief na 1 juli. Op 28 maart, ontkende de woordvoerder van het Chinese Ministerie van Buitenlandse Zaken, Qing Gang, tijdens één van de routine Chinese persconferenties, het bestaan van het Sujiatun Concentratiekamp. Ze nodigden ook de media uit voor een bezoek.

Vanwege dit zijn mensen verward. Ze vragen zich af waarom het Chinese Communisten regime drie-maanden uitstel willen voordat de "wet" pas effectief wordt.

Op 31 maart, beschreef een oudgediende militaire dokter van de logistieke afdeling van het "Shenyang Military District" het oogsten van de organen van levende Falun Gong-beoefenaars. Hij maakte ook bekend dat het Sujiatun Concentratiekamp slechts één van de 36 soortgelijken kampen is. Het grootste kamp is in de provincie Jilin en de codenaam daarvan is 672-s. Meer dan 120.000 politieke gevangenen zijn opgesloten in dat kamp. Deze oudgediende militaire dokter vertelde ook dat het laatste bevel van het hoofd van de Chinese Communistische Partij was om Falun Gong-beoefenaars te behandelen als een "klassevijand." Dit betekend dat alles gedaan kan worden tegen Falun Gong-beoefenaars - het maakt niet uit wat het kamp of het individu wil doen. Een rapport is niet nodig.

Vanwege deze informatie, begrijpen we duidelijk waar de "meer dan drie maanden" voor nodig zijn geweest - voor het besparen van tijd. De laatste ongebruikelijke activiteiten in het Eerste Centrale Ziekenhuis van Tianjin vertellen een verhaal dat te schokkend is voor iemand om te horen.

Volgens betrouwbare bronnen, voerde het personeel van het Eerste Centrale Ziekenhuis in Tianjin veel meer lever- en niertransplantaties uit eind maart dan ooit tevoren. De operaties werden altijd 's nachts uitgevoerd. Waarom heeft dit ziekenhuis plotseling een dergelijke grote voorraad aan organen (levers en nieren)? Bronnen geloven dat de transplantaties werden uitgevoerd omwille van de spoed van de situatie. De Chinese Communistische Partij voert het elimineren van levende getuigen uit in alle concentratiekampen.

Internationale Falun Gong organisaties vragen dringend om hulp en een onmiddellijk onderzoek om de levens van de getuigen te beschermen.

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular