Frankrijk: De Europese Falun Dafa ‘Celestial Marching Band’ maakt zijn Debuut in Parijs

De Europese Falun Dafa Marching Band, bestaande uit meer dan 150 Falun Gong beoefenaars uit verschillende Europese landen, werd uitgenodigd door de Franse Falun Dafa Vereniging om deel te nemen aan vier grote parades waarvan twee op 31 december 2006 en twee op nieuwjaarsdag. Het waren de eerste optredens van de Marching Band, die slechts drie maanden voorheen werd opgericht. Op 31 december 's Morgens ging de stoet door het hartje van Parijs en eindigde voor het stadhuis. In de namiddag, deed de Marching Band mee in de activiteiten van het Paris Parade Festival, dat gehouden werd in Chantilly (in het noorden van Parijs). De Franse Dafa Vereniging werd uitgenodigd door de organisatoren van het Paris Parade Festival om samen met meer dan 30 andere organisaties deel te nemen. Op nieuwjaarsdag werd deelgenomen aan twee parades door de Chinatown van Parijs en voor de Eiffeltoren.

De Falun Dafa marching Band in Parijs op nieuwjaarsdag 2007
De 9 jaar oude Kellin op de piccolo

De Falun Dafa marching Band in Parijs op nieuwjaarsdag 2007
Naast de Marching Band, namen ook andere Falun Dafa beoefenaars deel aan de stoeten. Sommigen demonstreerden de oefeningen, anderen voerden Tang Dynasty en andere traditionele Chinese dansen uit, en nog anderen zaten in een waist drum groep.  Deze Falun Gong beoefenaars bezorgden de inwoners vreugdevol vermaak tijdens het festival.  Met spandoeken en flyers brachten zij ook de gruwelijke achtervolging van beoefenaars in China door de Chinese communistische partij onder de aandacht.
ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular