BLOEDERIGE OOGST: Nederlandse vertaling van het 2007 Kilgour en Matas rapport over orgaanroof in China

17-05-2007 Orgaanroof

Op 31 januari 2007 hebben voormalig staatssecretaris van Canada, David Kilgour en internationale mensenrechtenadvocaat David Matas een nieuw onderzoeksrapport gepubliceerd over het oogsten van organen van Falun Gong beoefenaars in ziekenhuizen over China verspreid. Het nieuwe rapport is een uitbreiding van het onderzoeksrapport van juli 2006 en presenteert een scala aan nieuwe verklaringen en verontrustend bewijs van ziekenhuizen en orgaan-ontvangers. De betrokkenheid van het Chinese leger wordt in het bijzonder duidelijk in het rapport. De auteurs doen naast andere aanbevelingen een oproep aan alle landen om het "transplantatietoerisme" naar China te verbieden. "Zodra een klant in China arriveert, wordt er iemand gedood voor het orgaan", aldus Matas.

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular