Activiteit: Falun Gong leren in het atrium van het stadhuis in Den HaagDeelname aan "International Culture & Leisure in Holland Fair"

Op 20 september zal het een drukte van jewelste zijn in het stadhuis van Den Haag. Voor iedereen die de international cultuur wil snuiven; kom naar "De Internationale cultuur en vrije tijdsbeurs" in het atrium van het Haagse stadhuis.

De traditionele Chinese cultuur van Falun Gong Cultivatie beoefening, zal één van de vele diverse culturen zijn vertegenwoordigd op deze beurs. Falun Gong vrijwilligers uit Nederland en China, nemen samen met 150 cultuur en vrijetijds organisaties deel aan deze beurs.

Kom ook naar de beurs en proef even hoe het is om te cultiveren en mediteren met de oefeningen en leer van Falun Gong!

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular