Industriële en commerciële bankmedewerker herhaaldelijk vervolgd: Ouders ook lastiggevallen

28-04-2011 Familie en kinderen

Door een Clearwisdom correspondent in de provincie Anhui, China. Falun Dafa beoefenaar dhr. Cao Xiongbin werd kort nadat de Chinese Communistische Partij (CCP) startte met de vervolging van Falun Gong, illegaal gearresteerd en gevangen genomen.

Naam:

Cao Xiongbin

Geslacht:

Man

Leeftijd:

51

Adres:

onbekend

Beroep:

voormalig zakelijk afdelingsdirecteur, Anqing branche, Industriële en Commerciële bank

Datum van meest recente arrestatie:

20 juni 2008

Meest recente plaats van gevangenschap:

Nr. 3 gevangenis in Anhui

Stad:

Suzhou

Provincie:

Anhui

Ondergaan tijdens vervolging:

Hersenspoeling, illegale veroordeling, slagen, ophanging, gevangenschap, isolatie, marteling, dwangvoeding.

Hij werd op twee verschillende momenten veroordeeld tot drie jaar dwangarbeid en bovendien drie jaar gevangenschap. Dhr. Cao werd geslagen en gemarteld tijdens zijn gevangenschap. Hij raakte lichamelijk verzwakt wat vaak resulteerde in levensbedreigende situaties. Hij bleef pijn houden in zijn borst en had soms nachtmerries.

De vrouw van Cao Xiongbin scheidde van hem in 2002 omdat ze de vervolging niet kon verdragen. De rechtbank kende het huis van dhr. Cao en de voogdij van hun kinderen toe aan zijn vrouw. Nu reist dhr. Cao overal heen om werk te vinden om in zijn levensonderhoud te voorzien en heeft hij geen vaste plaats om te leven.

Begin maart 2011 stormden Xiao Jianbing, de directeur van het  610 Bureau in Anqing, samen met zes agenten van het Linghu politiebureau het huis binnen van de ouders van dhr. Cao om hen lastig te vallen. Ze doorzochten het hele huis van de familie zonder hun toestemming.

De ouders van dhr. Cao zijn ongeveer 80 jaar oud en beheren een kleine supermarkt. De vader van dhr. Cao was zeer ziek en lag al een maand op bed. De autoriteiten vielen hen opnieuw lastig en zorgden voor extra lijden voor het oude koppel.

Meer informatie over dhr. Cao Xiongbin kan gevonden worden op:

http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2006/7/8/75214.html

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular