Nieuw onderzoek naar orgaanroof in China concludeert: aantal slachtoffers is enorm (video)

27-06-2016 Orgaanroof

Onderzoeksjournalist Ethan Gutmann, voormalig Canadees staatssecretaris David Kilgour en mensenrechtenadvocaat David Matas publiceerden op 22 juni hun nieuwe onderzoeksrapport “Bloody Harvest/The Slaughter: An Update”.

Het rapport toont aan dat er op grote schaal organen geroofd worden bij gewetensgevangenen in China, dat de overheid hierin betrokken is en dat er tenminste 1,5 miljoen orgaantransplantaties hebben plaatsgevonden in China, waarvan de herkomst van de donor niet verklaard kan worden. Er is een direct verband met de verdwijning van talloze gewetensgevangenen uit Chinese werkkampen, met name Falun Gong beoefenaars.

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular