Uitgelekte CCP-documenten onthullen wereldwijde onderdrukking van Falun Gong door het Chinese regime

Een reeks documenten van de Chinese Communistische Partij (CCP) op provinciaal en gemeentelijk niveau en ook toespraken van functionarissen van het Centraal Comité van de CCP beschrijven de prioriteit en strategie van de CCP om Falun Gong buiten China, met name in de Verenigde Staten, zwart te maken, tot zwijgen te brengen en te onderdrukken.

Het ontwikkelen van niet-gouvernementele middelen, het cultiveren van niet-gouvernementele krachten in de strijd tegen Falun Gong, en het mobiliseren van pro-China mensen zoals deskundigen, geleerden, journalisten en leiders van overzeese Chinese gemeenschappen die meer invloed hebben in de VS en westerse landen om voor ons te spreken, en ernaar streven dat meer buitenlandse media meer voor ons gunstige berichten publiceren. - Uit uitgelekte 610 Office documenten

"Behandel de landen en regio's met serieuze 'Falun Gong' activiteiten zoals de Verenigde Staten als het belangrijkste slagveld," beveelt een richtlijn. "Richt u strak op ... de hoofdkwartieren en buitenlandse politieke figuren, organiseer zorgvuldig de strategie om hen aan te vallen en hen te verdelen."

Het "hoofdkwartier" is een duidelijke verwijzing naar de Dragon Springs campus in de staat New York , waar Falun Gong beoefenaars een Boeddhistische tempel en een traditioneel Chinees cultureel educatief centrum hebben opgebouwd.

Het Falun Dafa Informatie Centrum heeft belangrijke uittreksels uit deze documenten verzameld die hier gedownload kunnen worden.

Download FDI-document (Engels)

De in Washington DC gevestigde Human Rights Law Foundation heeft een rapport gepubliceerd over de wereldwijde onderdrukking tegen Falun Gong door de CCP, inclusief een analyse van deze CCP-documenten, dat hier kan worden gedownload:

Download HRLF-document (Engels)

 

Bron https://faluninfo.net/leaked-ccp-documents-reveal-global-war-on-falun-gong/

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular