De Wereldcoalitie om Jiang te Berechten start in Australië

Het initiatief dient mede als voorbeeld in het veiligstellen van een normale toekomst van de mensheid waarin de grondrechten van iedere burger ten allen tijden gerespecteerd worden door een halt toe te roepen aan de huidige onmenselijke vervolging en wereldwijde genocide.

Op 19 oktober 2003, markeerde een locale bijeenkomst voor het Chinese Consulaat in Sydney het begin van de “Global Coalition To Bring Jiang To Justice” in Australië. Dit initiatief is een internationale coalitie georganiseerd door diegenen die vervolging zijn ondergaan en onderdrukking hebben ondervonden onder het dictatorschap van China’s Ex-president Jiang Zemin. Het hogere doel is middels het zetten van een goed voorbeeld een normale toekomst van de mensheid veilig te stellen waarin de grondrechten van iedere burger gerespecteerd worden door een halt toe te roepen aan zaken als vervolging en genocide.

De “Global Coalition To Bring Jiang To Justice” is een onafhankelijke NGO toegewijd aan het blootstellen van de misdaden tegen de menselijkheid begaan door Jiang Zemin en zijn medeplichtigen. Deze coalitie is een non-profit organisatie en opereert momenteel uit bijdragen van vele leden die vrijwillig hun tijd, inspanning, wijsheid en geld aanbieden. De coalitie verwelkomt meer steun van organisaties en vredelievende mensen zowel binnen als buiten China zodat haar missie van het stoppen van Jiang’s misdaden en het herstellen van gerechtigheid zo spoedig mogelijk gerealiseerd kan worden.

De coalitie heeft geen politiek doel of politieke agenda. Eenieder die Jiang Zemin wil aanklagen kan er deel van uitmaken. De coalitie moedigt alle goedhartige mensen en maatschappelijk bewuste burgers over de gehele wereld aan en plant ook om samen te werken met de Verenigde Naties om een Strafrechtelijk Tribunaal te initiëren tegen Jiang.

Vooraanstaande media als ‘Sydney Morning Herald’, ‘The Australian’, ‘Epoch Times’ , ‘Reuters’ en ‘NTD TV’ woonden de bijeenkomst bij en maakten van de gelegenheid gebruik om een interview af te nemen met de organisator van de coalitie en andere prominente sprekers.

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular