Foltering door opsluiting in beperkte ruimte (Tekening)

Deze tekening laat een foltermethode zien gebruikt tegen beoefenaars van Falun Gong.

Beoefenaars worden geplaatst in een ruimte die net groot genoeg is voor één persoon. De ruimte is echter net niet groot genoeg om helemaal rechtop te kunnen staan, of om zich om te kunnen draaien. De vloer, wanden en het plafond zijn geheel bedekt met scherpe uitstekende punten, zodat de beoefenaar niet kan bewegen of tegen de muur kan leunen. Beoefenaars worden voor lange tijden in dergelijke ruimten gestopt, waardoor ze ernstige psychische en lichamelijke stress ondervinden.
2003-12-15-persecution.jpg

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular