Explosieve Nieuwe Video Toont Details Over Orgaan Transplantatie Misbruik in ChinaArtsen en onafhankelijke experts doen een oproep om misdaden tegen de menheid te stoppen

11-11-2012 Orgaanroof

Het wordt “weerzinwekkend” en “een misdaad tegen de mensheid” genoemd. Beschuldigingen van orgaanoogst in China begonnen in 2006 naar de oppervlakte te komen. Sindsdien toont opstapelend bewijs aan dat deze beschuldigingen waar zijn – en zelfs erger dan oorspronkelijk werd verwacht.

Video: Gewetensgevangenen – vooral Falun Gong beoefenaars – worden gedood voor hun organen

Sinds 1999 is het aantal transplantatie centra in China gestegen. In alleen al de afgelopen 8 jaar is een toename van 300 procent geconstateerd, hoewel China geen effectief nationaal orgaandonatie systeem heeft. 1999 was het jaar dat het Chinese regime begon met het vervolgen van volgelingen van de spirituele praktijk Falun Gong en stuurde honderdduizenden naar werkkampen. Velen van hen zijn nooit meer gezien.

Transplantatie medicijnen zijn ontwikkeld om levens te redden. Maar in China worden onschuldige mensen gedood voor hun organen – zodat ze met winst verkocht kunnen worden.

In toenemende mate verhogen doctoren, Congresleden, internationale politici, mensenrechtenadvocaten, journalisten en mensen in de wereld het bewustzijn over gedwongen orgaanoogst. Sommige zijn gedocumenteerd in het boek State Organs: Transplant Abuse in China.

Er is een petitie om gedwongen orgaanoogst in China te stoppen door de non-profit organisatie Doctoren tegen gedwongen orgaanoogst.

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular