David Bowie in Europa

Drummer van wereldberoemde band trekt aandacht van de media in Denemarken. De drummer uit de band van David Bowie zet zich in om de vervolging aan het licht te brengen. Deze week doet Bowie Nederland aan.

Beroemd zanger David Bowie gaf begin oktober een live concert met zijn band in Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken. Dat was Bowie’s eerste halte in zijn tournee door Europa.

2003-10-6-sterlingDK--ss.jpg

De drummer van Bowie’s band, Sterling Campbell, heeft al veel media aandacht getrokken omdat hij een beoefenaar is van Falun Gong. Tijdens zijn verblijf in Kopenhagen tussen de optredens door was Campbell te vinden bij de Chinese ambassade waar hij samen met andere Falun Gong beoefenaars de aandacht vroeg voor de vervolging van Falun Gong in China.

Waar de band van David Bowie ook gaat, Campbell draagt de kracht van Falun Dafa met zich mee. Eens toen hij naar het plein van de Hemelse Vrede in Beijing ging, riskeerde hij het opgepakt en gemolesteerd te worden door te uiten “Falun Dafa is goed” tegen mensen in China die sinds lange tijd zijn voorgelogen over de ware aard van Falun Gong. Ook deed hij mee aan een S.O.S.-loop naar Washington DC om bij mensen het gevoel van onrechtvaardigheid op te roepen ten aanzien van de vervolging van Falun Gong en hen te helpen het ware van het valse te onderscheiden en door de leugens van voormalig Chinees president Jiang Zemin heen te kijken.

Miljoenen beoefenaars van Falun Gong wereldwijd zijn werkzaam in allerlei soorten van beroepen. Zoals al die beoefenaars offert ook Sterling Campbell zijn vrije tijd op om mensen bekend te maken met de feiten over de vervolging van Falun Gong in China (en daarbuiten), en hen te doen kiezen voor gerechtigheid.

Deze week doet Bowie Nederland aan. Meer nieuws volgt.

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular