“Top 10 Nationale Heldin”, mevrouw Lu Yanfei op het randje van de dood

02-06-2006 women

\[Clearwisdom.net] Falun Dafa beoefenaar mevrouw Lu Yanfei komt uit Suining, Sichuan provincie, China. Na vier jaar lang onwettig gevangen gehouden te zijn en vervolgd in een dwangarbeidskamp, werd ze tot nog eens drie jaar tot dwangarbeidskamp veroordeeld. In het Nanmusi Vrouwen Dwangarbeidskamp werd ze vervolgd tot ze bijna dood was. Ze werd door het Nationale Veiligheidsbureau gearresteerd en wordt momenteel vervolgd in een psychiatrische inrichting.

Mevrouw Lu, 55 jaar, was de Directrice van Chuanshan County en werd verkozen tot een van de “Top 10 Nationale Heldinnen”. Omdat ze Falun Gong beoefende en twee keer naar Peking is geweest om te protesteren en de waarheid rond Falun Gong te vertellen, werd ze onwettig gearresteerd door Wang Qingyuan en anderen van het Nationale Veiligheidsbureau en vastgehouden in het Linquanshi Detentiecentrum. Omdat ze weigerde mee te werken, werd ze gruwelijk vervolgd. Ze werd gedwongen op een martelapparaat te zitten dat “Dodencelzetel” genoemd wordt en werd niet toegestaan te slapen. Later werd ze onwettig veroordeeld tot vier jaar dwangarbeid en naar het Sichuan Jianyang Yangmahe Dwangarbeidskamp gestuurd. Ze werd voortdurend uitgescholden en beschimpt en gedwongen voor langdurige periodes te werken.

Op 11 februari 2004, na voor vier jaar in een werkkamp vervolgd te zijn, werd mevrouw Lu opnieuw onwettig gearresteerd door het Nationale Veiligheidsbureau en vastgehouden in het Suining Detentiecentrum. Haar familie nam haar enkele dagen later weer mee naar huis. Op 7 oktober van hetzelfde jaar, werd ze opnieuw door het Nationale Veiligheidsbureau gearresteerd en veroordeeld tot drie jaar in het Nanmusi Vrouwen Dwangarbeidskamp, waar ze vervolgd werd tot op het randje van de dood.

De marteltechnieken die in het Nanmusi werkkamp gebruikt worden zijn eindeloos. De beoefenaars die weigeren hun overtuiging op te geven wanneer ze zogenaamd ‘getransformeerd’ worden, worden gestript van hun kleren door drugsverslaafden die door kwaadaardige bewakers opgedragen werden dit te doen. In de koude winter werd koud water over hun hoofden en voeten gegoten, wat hen deed verstijven van de kou en hen rillingen gaf en blauw liet uitslaan. Beoefenaars werden ook gedwongen grote hoeveelheden water toegediend tot hun magen opzwollen en werden vervolgens niet toegestaan naar de wc te gaan. Soms sloegen ze beoefenaars tot hun lichamen helemaal onder het bloed zaten. Soms gebruiken ze sigaretten om de onderlichamen van de beoefenaars te verbranden of steken ze met tandenborstels in hun vagina’s.

Getuigen zeggen dat omdat mevrouw Lu Yanfei weigerde haar cultivatiebeoefening op te geven, ze alle bovengenoemde martelingen onderging. Ze werd door 20 drugsverslaafden tegelijk geslagen. Ze werd elke dag ernstig geslagen door een ‘Baojia’ (een medegevangene die opgedragen werd een beoefenaar nauwlettend in de gaten te houden) genaamd Lin Yan.

Na een grootse reddingsonderneming door haar familie, kwam mevrouw Lu op 28 februari 2006 vrij. Ze werd toen echter weer gearresteerd door Wang Qingyuan en Zheng Dashuang van het Nationale Veiligheidsbureau en in het Suining Minkang Ziekenhuis geplaatst, een psychiatrische instelling. De hoofdarts, Nie Hongqiang, injecteerde haar met onbekende drugs en gaf haar dwangvoeding.

We hopen dat goedhartige mensen in China, internationale humanitaire organisaties, en mensen buiten China aandacht besteden aan de zaak van mevrouw Lu Yanfei en haar steunen.

Relevante telefoonnummers:


Suining Chaushan District Politiebureau: Xiaobei Street # 18, +86-825-2220002
Burgemeester Ren Yongchang: +86-(825)2313993
Politiechef Liu Anyuan: +86-(825)2227051
Politiebeambten Jiang Qiong: +86-13568700256, Xu Jun: +86-135687085597
Directeur Nationaal Veiligheidsbureau Yang: +86-825-3889380 (mobiel)
Sichuan provincie Zizhong Nanmusi Vrouwen Dwangarbeidskamp: +86-832-5212174
ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular