Jonggehuwden gearresteerd, vrouw gefolterd tot totale onbekwaamheid

31-07-2009 women

Mevr. Chen Guanxia, een Falun Dafa beoefenaar van in de dertig, afkomstig uit de stad Binzhou in de provincie Shandong, studeerde kunst op school en is heel goed in tekenen. Ze kan ook goed zingen en dansen. In de avond van 26 juli, 2006, twee maanden na hun huwelijk, werden mevr. Chen en haar man, dhr. Sun Xiangdong, onwetmatig gearresteerd nadat een veiligheidsbewaker gerapporteerd had aan de politie dat het koppel informatie aan het uitdelen was over Falun Dafa en de vervolging in de wijk Huanghe van het district Bincheng in Binzhou.

Cao Letang en anderen van het 610 Bureau van het district Bincheng bedreigden het koppel terwijl ze hen ondervraagden. De jonggehuwden werden later naar een dwangarbeidskamp gestuurd.

Mevrouw Chen werd veroordeeld tot twee en een half jaar dwangarbeid en dhr. Sun Xiangdong tot drie jaar.

Mevr. Chen werd opgesloten in het Vrouwendwangarbeidskamp nummer Twee van de provincie Shandong. Ze werd er gedwongen zes dagen te staan zonder rust. Haar benen werden gevoelloos en ze kon niet meer lopen. Ze moest overal gedragen worden, zelfs naar het toilet. De bewakers spoten eveneens onbekende substanties bij haar in waardoor ze zich moe voelde en het merendeel van de tijd sliep. Beambten van het kamp stonden haar familie uiteindelijk toe haar mee te nemen naar huis.

Dhr. Sun werd opgesloten in het dwangarbeidskamp Nummer Twee van de provincie Shandong (adres: 29 Jiwang Road, 161-7, Guanzhuang Township, stad Zhangqui, provincie Shandong). Zijn familie werd tot op heden niet toegestaan hem te bezoeken.

Dhr. Sun blijft mensen vertellen over het wonderlijke van Falun Dafa; Waarachtigheid-Mededogen-Verdraagzaamheid, en de onrechtmatigheid van de vervolging

De regering valt ook regelmatig de ouders van dhr. Sun lastig, houdt hun huis onder toezicht en tapt telefoongesprekken af.

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular