Aanvullend nieuws over de vervolging in China (33 rapporten)

18-08-2009 Dwangarbeid

(Clearwisdom.net) Het Laatste Nieuws uit China bevat incidenten van vervolging die plaats hebben gevonden in 18 steden of regio’s in 9 provincies. In dit rapport worden 35 beoefenaars vermeld die mishandelingen moesten ondergaan tijdens hun opsluiting; ten minste 23 beoefenaars werden op een illegale manier gearresteerd.

 1. [Shanghai] Dhr. Zhang Yibo en andere beoefenaars wachten illegale vervolging na eén maand in hechtenis
 2. [Chongqing] Dhr. Xie Zhaoming doodgeslagen door cipiers in Yongchuan gevangenis
 3. [Gongy, Provincie Henan] Mevr. Song Xiqin illegaal gearresteerd en afgevoerd naar werkkamp
 4. [Haicheng, Provincie Liaoning] Drh. Ji Changchun afgevoerd naar Masanjia dwangarbeiderskamp
 5. [Haicheng, Provincie Liaoning] Dhr. Luo Xiaomin, een politieofficier van het Gushan politiekantoor, tot gevangenis veroordeeld
 6. [Dongliao Regio, Provincie Jilin] Dhr. Zheng Dejiang gevangen genomen
 7. [Dalian, Provincie Liaoning] Dhr. Liang Yu gevangen genomen; zijn huis doorzocht
 8. [Ning'an, Provincie Heilongjiang] Dhr. Ge Zhifu, zijn vrouw en moeder gevangen genomen; hun huizen doorzocht
 9. [Linqu Regio, Provincie Shandong] Dhr. Xue Qingguo en mevr. Wu Chunxia overgebracht van werkkampen naar hersenspoelingscentrum
 10. [Provincie Heilongjiang] Dhr. Zuo Gang Zwaar geslagen in aAfdeling No. 6 van Daqing gevangenis
 11. [Wuhan, Provincie Hubei] Dhr. Chen Guoqing gevangen genomen aan het einde van zijn dwangarbeidersstraf
 12. [Chongqing] Mevr. Wang Liuzhen thuisgebracht in levensgevaar
 13. [Dongying, Provincie Shandong] Mevr. Hou Guiqin gevangen genomen
 14. [Jiahe Regio, Provincie Hunan] Mevr. Xiao Silan vastgehouden door Lanshan Regionaal Politie Departement
 15. [Tianjin] Mevr. Zhang gevangen genomen; Mevr. Liu Shuqin ontsnapt
 16. [Weifang, Provincie Shandong] Mevr. Zheng Mei'e gevangen genomen
 17. [Dalian, Provincie Liaoning] Meer dan 20 beoefenaars gevangen genomen door Xigang Binnenlandse Veiligheidsafdeling
 18. [Hulin, Provincie Heilongjiang] Mevr. Ren Shuqin vastgehouden in Daxing Districtioneel Dwangarbeiderskamp voor vrouwen in Beijing
 19. [Beijing] Mevr. He Zhiying en andere beoefenaars vastgehouden in Chaoyang detentiecentrum
 20. [Xingyang, Provincie Henan] Mevr. Che Guiyun en haar man, dhr. Ren Jindeng, vastgehouden in werkkampen
 21. [Yantai, Provincie Shandong] Mevr. Ren Cuizhu vastgehouden in hersenspoelingscentrum
 22. [Changyi, Provincie Shandong] Dhr. Yu Shenghe en verscheidene andere beoefenaars gevangen genomen
 23. [Chongqing] Mevr. Ling Dan afgevoerd naar dwangarbeiderskamp
 24. [Laizhou, Provincie Shenong] Mevr. Ye Shuyan, een hogeschoollerares, afgevoerd naar hersenspoelingscentrum
 25. [Jinzhou, Provincie Liaoning] Dhr. Zhao Yu gemarteld in Masanjia dwangarbeiderskamp
 26. [Xishuangbanna, Provincie Yunnan] Mevr. Li Jianying gevangen genomen
 27. [Jinan, Provincie Shandong] Politie voert mevr. Jiao Cuilan naar werkkamp
 28. [Linqu, Provincie Shandong] Mevr. Yin Hua en mevr. Liu Zhenxia dreigen verlenging te krijgen van dwangarbeidersstraf
 29. [Beijing] Mevr. Wang Hui gevangen genomen
 30. [Dalian, Provincie Liaoning] Bijkomende informatie over mevr. Shi Guixiang en elf andere beoefenaars
 31. [Shulan, Provincie Jilin] Mr. Zhao Suwen afgevoerd naar hersenspoelingscentrum
 32. [Provincie Hebei] Dhr.. Liu Jinglin verliest bewustzijn na mishandeling door cipiers en gevangenen
 33. [Yongji, Provincie Shanxi] Vier beoefenaars, waaronder mevr. Wang Xiaohua, gevangen genomen

 

1. [Shanghai] Dhr. Zhang Yibo en andere beoefenaars wachten illegale vervolging na eén maand in hechtenis

Dhr. Zhang Yibo, mevr. Zhang Qin, mevr. Lu Yuzi en mevr. Ye Ying werden gedurende meer dan een maand vastgehouden in het Xuhui detentiecentrum. Het politiedepartement van het Xuhui district en het 610 Bureau werken samen met het Procuratoraat om de beoefenaars te vervolgen.

De Binnenlandse Veiligheidsafdeling van het Xuhui Politiedepartement: 86-21-64868911
Officier van het lokaal Tianlin Residentieel Politiekantoor: 86-33862567523 (GSM)

2. [Chongqing] Dhr. Xie Zhaoming doodgeslagen door cipiers in Yongchuan gevangenis

Dhr. Xie Zhaoming, 49, was een werknemer van de Hongxing Printfabriek in Degan, in het Jiangjin district van Chongqing. In november 2003 werd hij gevangen genomen door de politie van Jiangjin en Degan. Op 28 juli 2004 werd hij naar de Yongchuan gevangenis gebracht, waar cipiers hem, volgens zijn familie, doodgeslagen hebben. Er waren verwondingen zichtbaar op zijn hoofd.

3. [Gongy, Provincie Henan] Mevr. Song Xiqin illegaal gearresteerd en afgevoerd naar Werkkamp

Op 10 juni 2009 werd mevr. Song Xiqin, een beoefenaar uit Gongyi, misleid door lokale politieofficieren om naar het politiekantoor van Gongyi te komen. De politie arresteerde haar vervolgens valselijk en sloeg haar dan. Zonder enig bewijs dat ze iets misdaan had, werd ze naar het Shibalihe dwangarbeiderskamp voor vrouwen in Zhengzhou gebracht voor één jaar dwangarbeid.

4. [Haicheng, Provincie Liaoning] Dhr. Ji Changchun afgevoerd naar Masanjia dwangarbeiderskamp

Dhr. Ji Changchun werd gedwongen om de Niuzhuang regio van Haicheng Stad te verlaten. Om te ontsnappen aan de vervolging vermeed hij de stad gedurende meer dan een jaar, zonder een plaats te hebben om te leven. Officieren van het politiekantoor van Niuzhuang volgden hem en namen hem gevangen rond het Midherfst Festival (14 september) in 2008. Hij werd gevangen gezet in het detentiecentrum van Haicheng, en ergens in de eerste helft van dit jaar werd hij door de Binnenlandse Veiligheidsafdeling van het politiedepartement van Haicheng in het geheim overgeplaatst naar het dwangarbeiderskamp van Masanjia.

5. [Haicheng, Provincie Liaoning] Dhr. Luo Xiaomin, een politieofficier van het Gushan politiekantoor, naar gevangenis veroordeeld

Op 2 juli 2008 werd dhr. Luo Xiaomin, een beoefenaar die officier was in het politiekantoor van Gushan, gearresteerd door het politiedepartement van Haicheng. Hij werd vastgehouden in het detentiecentrum van Anshan gedurende meer dan een jaar. Recent werd hij veroordeeld tot 3,5 jaar gevangenisstraf en werd hij naar de Daliangevangenis overgebracht.

6. [Dongliao Regio, Provincie Jilin] Dhr. Zheng Dejiang gevangen genomen

Dhr. Zheng Dejiang woonde in de N°1 Bijia Groep te Anshu in de regio Dongliao. Twee weken geleden werd hij gevangen genomen en wordt momenteel vastgehouden in het detentiecentrum van Liaoyuan.

7. [Dalian, Provincie Liaoning] Dhr. Liang Yu gevangen genomen; zijn huis doorzocht

In de ochtend van 5 juli werd dhr. Liang Yu, wonende op de Zhiyonglaan in de Bayistraat in het Xigang district, gevangen genomen door officieren van het politiekantoor in de Renminstraat. De officieren doorzochten zijn huis en hij werd overgebracht naar het Yaojia detentiecentrum op 6 juli.

8. [Ning'an, Provincie Heilongjiang] Dhr. Ge Zhifu, zijn vrouw en moeder gevangen genomen; hun huizen doorzocht

Rond 6u ’s morgens op 7 juli 2009 kwamen een groot aantal officieren van het politiekantoor n°1 van Ning’an aan bij het huis van dhr. Ge Zhifu. Hij werd vervolgens gearresteerd, samen met zijn vrouw, mevr. Tian Junhuan, en zijn moeder, mevr. Mi Xinrong. De politie namen ook al hun persoonlijke bezittingen in beslag, wat anderhalve auto vulde. De taxi van mr. Ge werd ook in beslag genomen door de politie.

9. [Linqu Regio, Provincie Shandong] Dhr. Xue Qingguo en mevr. Wu Chunxia overgebracht van werkkampen naar hersenspoelingscentrum

Dhr. Xue Qingguo en mevr. Wu Chunxia, beiden afkomstig van de Linqu regio in Weifang in de provincie Shandong, moesten normaal gezien worden vrijgelaten uit de dwangarbeiderskampen Zhangqiu en Wangcun in de provincie Shandong. Maar het 610 Kantoor liet hen niet naar huis gaan. In de plaats daarvan werden de twee beoefenaars naar het hersenspoelingscentrum van de Linqu regio overgebracht voor bijkomende vervolging.

Ma Lianzhi, directeur van het 610 Kantoor: 86-13806360696 (GSM), 86-536-3116118, 86-536-3160866
610 Kantoor van Linqu regio: 86-536-3114610

10. [ Provincie Heilongjiang] Dhr. Zuo Gang zwaar geslagen in afdeling nr. 6 van Daqing gevangenis

Op 5 juli 2009 weigerde dhr. Zuo Gang om te beginnen aan een nieuwe shift van dwangarbeid. Hij behoort tot het elfde team van afdeling n°6 van de Daqing gevangenis. Een andere gevangene, Li Haitao, sloeg hem achteraf meedogenloos. Die nacht werd dhr. Zuo overgebracht naar het twaalfde team, waar de gevangenen Liang Qiu en Cong Ming hem opnieuw sloegen.

In de ochtend van 7 juli sloegen Li Weinan, afdelingshoofd, en de gevangene Li Huiwu, dhr. Zuo opnieuw. Ze bonden hem vervolgens vast en lieten hem tot ’s middags in de brandende zon achter, totdat dhr. Zuo er terug mee instemde om de dwangarbeid te verrichten. Hierna werd hij terug naar zijn cel gebracht.

Li Weinan, afdelingshoofd: 86-13136800877 (GSM)

11. [Wuhan, Provincie Hubei] Dhr. Chen Guoqing gevangen genomen aan het einde van zijn dwangarbeidersstraf

De straf van vijf jaren dwangarbeid die mr. Chen Guoqing ooit kreeg, werd net vandaag beëindigd. Ambtenaren van de Politieke en Gerechtelijke Commissie van het Hongshan district in Wuhan namen hem echter mee naar een onbekende lokatie zonder dat hij vrij naar zijn thuis kon terugkeren in de Dongxihu regio van Wuhan.

12. [Chongqing] Mevr. Wang Liuzhen thuisgebracht in levensgevaar

Mevr. Wang Liuzhen heeft ontslag genomen van fabriek n°2 van de Chang’an Groep in het Jiangbei district in Chongqing. Ze werd verscheidene keren opgepakt en gevangen gezet door het lokale politiekantoor van Yuhuacun, het 610 Kantoor en de residentiële commissie. Ze werd op verschillende tijdstippen vastgehouden in een dwangarbeiderskamp voor vrouwen of het psychiatrisch ziekenhuis. Mevr. Wang werd uitgemergeld en haar leven kwam in direct gevaar. De ambtenaren dwongen haar dochter om papieren te ondertekenen zodat ze zou ontslagen worden van haar werk indien ze haar moeder niet in het oog zou houden na haar vrijlating. Op 27 juni werd mevr. Wang door haar dochter naar haar huis gebracht.

13. [Dongying, Provincie Shandong] Mevr. Hou Guiqin gevangen genomen

Op 6 juli 2009 werd mevr. Hou Guiqin gevangen genomen omdat ze anderen had verteld over de vervolging van Falun Gong. Ze werkte in de Afdeling Bevoorrading van de Shengli Olievelden nabij Dongying. Momenteel wordt ze vastgehouden in een hersenspoelingscentrum in de Shengli Olievelden.

14. [Jiahe Regio, Provincie Hunan] Mevr. Xiao Silan vastgehouden door Lanshan regionaal politiedepartement

Mevr. Xiao Silan en mevr. Zhou Yuying zijn oudere beoefenaars uit de Jaihe regio. Op 6 juli 2009 werden ze opgepakt door lokale politieofficieren in Taipingwei in de Langshan regio nabij de grens met de Jaihe regio. Ze werden naar het politiedepartement van de Lanshan regio gebracht. Terwijl mevr. Zhou op 7 juli werd vrijgelaten, blijft mevr. Xiao nog steeds in het politiedepartement.

Tang Xiaoming, Partijsecretaris van de Politieke en Gerechtelijke Commissie van de Lanshan regio: 86-13974641168 (GSM)
Li Chengjie, directeur van het 610 Kantoor: 86-13487466465 (GSM)
Huang Xiaoyi, hoofd van de Binnenlandse Veiligheidsafdeling: 86-13907467398 (GSM), 86-746-2211301, 86-746-2213908

15. [Tianjin] Mevr. Zhang gevangen genomen; Mevr. Liu Shuqin ontsnapt


Enkele dagen geleden werd mevr. Zhang uit Chengguan, regio Ji in Tianjin opgepakt. Mevr. Liu Shuqin werd eveneens betrokken, maar zij kon later ontsnappen.

16. [Weifang, Provincie Shandong] Mevr. Zheng Mei'e gevangen genomen

Mevr. Zheng Mei’e, die in een bioscoop in het Hanting district van Weifang werkt, werd een week geleden opgepakt terwijl ze anderen vertelde over de vervolging.

Yan Fengshan, ambtenaar die de leiding heeft over de vervolging: 86-13953668177 (GSM), 86-536-7268908

Binnenlandse Veiligheidsafdeling van Hanting district: 86-536-7285585
610 Kantoor van Hanting district: 86-536-7251243

17. [Dalian, Provincie Liaoning] Meer dan 20 beoefenaars gevangen genomen door Xigang Binnenlandse Veiligheidsafdeling

Op 4 juli wisselden beoefenaars ervaringen uit tijdens een bijeenkomst in de Xigang en Shakehou districten toen ze aangegeven werden bij de politie. Officieren van het politiedepartement van het Xigang district arresteerden tussen 20 en 30 beoefenaars. Ze blijven voorlopig in hechtenis.

18. [Hulin, Provincie Heilongjiang] Mevr. Ren Shuqin vastgehouden in Daxing Districtioneel dwangarbeiderskamp voor vrouwen in Beijing

Mevr. Ren Shuqin, 60, is afkomstig uit Hulin. Op 6 mei 2009 werd ze aangegeven bij de politie terwijl ze materiaal aan het verdelen was in een supermarkt in Beijing om de waarheid omtrent de vervolging te verduidelijken. Officieren van het politiekantoor van Sijiqing namen haar gevangen. Op 29 juni veroordeelde de politie haar illegaal tot twee jaar dwangarbeid, zonder ook maar haar familie te waarschuwen. Mevr. Ren wordt vastgehouden in het dwangarbeiderskamp voor vrouwen in het Daxing district van Beijing.

Dwangarbeiderskamp voor vrouwen in het Daxing district van Beijing: 86-10-60278899/5819, 86-10-60278383, 86-10-60279500

19. [Beijing] Mevr. He Zhiying en andere beoefenaars vastgehouden in Chaoyang detentiecentrum

Op 30 juni viel de politie binnen in het huis van mevr. He Zhiying in Beijing. Ze arresteerden mevr. He, 60, mr. Li Shuiquan, en een beoefenaar gekend als zuster Li. De politie nam voorts een computer, een printer, DVDs en boeken in beslag. De beoefenaars worden vastgehouden in het Chaoyang detentiecentrum.

20. [Xingyang, Provincie Henan] Mevr. Che Guiyun en haar man, dhr. Ren Jindeng, vastgehouden in werkkampen

Op 11 juni 2009 arresteerden officieren van het politiekantoor van Guangwu, nabij de stad Xingyang, mevr. Che Guiyun en haar man, dhr. Ren Jindeng. Mevr. Che wordt vastgehouden in het dwangareiderskamp voor vrouwen van de provincie Henan, waar meer dan 100 beoefenaars vastzitten. Dhr. Ren wordt vastgehouden in het dwangarbeiderskamp van Baimiao.

21. [Yantai, Provincie Shandong] Mevr. Ren Cuizhu vastgehouden in hersenspoelingscentrum

Mevr. Ren Cuizhu, wonende in het Zhifu district nabij de stad Yantai, werd gevangen genomen rond 25 maart 2009. Ze werd vastgehouden in een hersenspoelingscentrum van het 610 Kantoor.

22. [Changyi, Provincie Shandong] Mr. Yu Shenghe en verscheidene andere beoefenaars gevangen genomen

Rond 12u20 ’s middags op 2 juli 2009 kwamen officieren van het 610 Kantoor van de stad Changyi en officieren van het politiekantoor van Shibu aan in Qianliu te Shibu in de stad Changyi. Ze vielen binnen in de huizen van mr. Yu Shenghe, mr. Wang Hongluo en mr. Li Yongshun. Ze arresteerden er mr. Yu en zijn vrouw, mr. Lin en zijn vrouw, en mr. Wang. De beoefenaars werden allemaal vrijgelaten rond 5u die namiddag.

De politie ging ook naar de huizen van mr. Fu Zhenxue en mr. Yu Shuxin, die beiden geen beoefenaars zijn. De politie doorzocht hun huizen en vroeg aan hun families of de twee Falun Gong beoefenden. De officieren verlieten de woningen nadat de families hen zeiden dat mr. Fu en mr. Yu geen beoefenaars zijn.

Kantoor van de directeur van het politiekantoor van Shibu: 86-432-7703369

23. [Chongqing] Mevr. Ling Dan afgevoerd naar dwangarbeiderskamp

Mevr. Ling Dan is een hoofddokter op de dienst Otolaryngologie van het n°1 Ziekenhuis van het Volk in het Yuzhong district. Op 23 april 2009 werd ze aangegeven bij de politie terwijl ze Shen Yun Performance DVDs verspreidde in de Tiangongdian regio. Officieren van het politiekantoor van Tiangongdian namen haar in hechtenis. In het begin werd ze vastgehouden in het Jiulongpo detentiecentrum. Maar een officier van het politiedepartement van Jiulongpo met de voornaam Chen die aan het hoofd stond, stuurde mevr. Ling naar het Shabao dwangarbeiderskamp voor vrouwen in het Jiangbei district in Chongqing.

24. [Laizhou, Provincie Shandong] Mevr. Ye Shuyan, een hogeschoollerares, afgevoerd naar hersenspoelingscentrum

Op 6 juli 2009 werd mevr. Ye Shuyan, een lerares aan de Nanshili Hogeschool in de stad Laizhou, naar het Dianzi hersenspoelingscentrum gebracht nadat ze aangegeven was bij de politie voor het vertellen van de waarheid over de vervolging aan studenten.

25. [Jinzhou, Provincie Liaoning] Mr. Zhao Yu gemarteld in Masanjia dwangarbeiderskamp

26. [Xishuangbanna, Provincie Yunnan] Mevr. Li Jianying gevangen genomen

Eind juni 2009 werd mevr. Li Jianying, een gepensioneerde werknemer van de Xishuangbanna Groep van de Industriële en Commerciële Bank, opgepakt door officieren van het prefecturaal 610 Kantoor en de Binnenlands Veiligheidsafdeling terwijl ze brochures aan het verspreiden was in de Jinghong regio. Gedurende meer dan een halve maand wist niemand waar ze was.

27. [Jinan, Provincie Shandong] Politie voert mevr. Jiao Cuilan naar werkkamp

Op 4 juli werd mevr. Jiao Cuilan, wonende in het Licheng district te Jinan, opgepakt door officieren van het politiekantoor van Dongfeng terwijl ze brochures aan het uitdelen was. Op 5 juli werd ze naar het Zhangzhuang detentiecentrum overgebracht. Officieren van het politiekantoor van Dongfeng wilden haar gevangen houden alvorens haar tot één jaar dwangarbeid te veroordelen.

28. [Linqu Regio, Provincie Shandong] Mevr. Yin Hua en mevr. Liu Zhenxia dreigen verlenging te krijgen van dwangarbeidersstraf

Mevr. Yin Hua en mevr. Liu Zhenxia zouden vrijgelaten worden op respectievelijk 20 juni en 4 juli 2009,. Echter, ambtenaren van het dwangarbeiderskamp voor vrouwen n°2 van de provincie Shandong weigerden hen vrij te laten. De ambtenaren zijn van plan om de straf van de twee beoefenaars te verlengen.

Li Changzeng, directeur van het werkkamp: 86-531-3734001
Wang Jun, politiek hoofd van het werkkamp: 86-531-3734002

29. [Beijing] Mevr. Wang Hui gevangen genomen

Mevr. Wang Hui, 40, woont in de Xisanqi regio van Beijing. Op 6 juli 2009 namen officieren van de lokale politie haar gevangen. De politie doorzocht de woning van mevr. Wang. Haar momentele verblijfplaats is onbekend.

30. [Dalian, Provincie Liaoning] Bijkomende informatie over mevr. Shi Guixiang en elf andere beoefenaars

In de namiddag van 4 juli 2009 vielen een half dozijn officieren van het politiekantoor van de  Huanghestraat de woning binnen van mevr. Shi Guixiang nadat ze informatie kregen van één van haar buren. De politie arresteerde 12 beoefenaars. Ze namen ook een groot aantal DVD’s in beslag. Mevr. Shi en twee andere beoefenaars werden die namiddag naar het politiedepartement van de stad Dalian gebracht. Dit is de derde maal dat ze gearresteerd werd. Men vermoedt dat ze een gevangenisstraf zal krijgen.

Mevr. Lin Jun, wonende op de derde verdieping van Eenheid 3 op Shuangxingstraat n° 267 in het Xigang district te Dalian, werd eveneens opgepakt. Toen haar man naar het politiekantoor ging om haar vrijlating te eisen, weigerde de politie dit.

Mevr. Jiang Lihua, mevr. Liu Renfeng, mevr. Yang, mr. Cong, dhr. Gong en mevr. Ma Xiulan werden die nacht nog vrijgelaten omwille van hun hoge leeftijd.

31. [Shulan, Provincie Jilin] Mr. Zhao Suwen afgevoerd naar hersenspoelingscentrum

Tussen 2u en 3u in de ochtend van 9 juli 2009 vielen een half dozijn politieofficieren en regeringsambtenaren van Kaiyuan, geleid door Yang Chun, directeur van het politiekantoor, de woning binnen van mevr. Zhao Suwen in het dorp Mofan, nabij Kaiyuan, bij de stad Shulan. De politie nam mevr. Zhao mee naar het hersenspoelingscentrum van Shulan. Dezelfde groep officieren en ambtenaren gingen vervolgens andere beoefenaars in het dorp lastigvallen.

32. [ Provincie Hebei] Mr. Liu Jinglin verliest bewustzijn na mishandeling door cipiers en gevangenen

Eind juni 2009 gaven Zhang Li en Dong Xinguo, cipiers van Groep n°501 in het Shijiazhuang dwangarbeiderskamp, het order aan gevangenen om mr. Liu Jinglin brutaal te slagen. Mr. Liu verloor het bewustzijn tijdens de mishandeling. Zijn benen werden ernstig verwond waardoor hij niet meer kon gaan. Hij bevindt zich nu in een kritieke toestand.

33. [Yongji, Shanxi] Vier beoefenaars, waaronder mevr. Wang Xiaohua, gevangen genomen

Eind juni 2009 pakte de politie vier beoefenaars op in Yongji in de Yuncheng regio in de provincie Shanxi. Waar de mannelijke beoefenaar momenteel is, is niet geweten. De andere drie zijn vrouwen, waaronder mevr. Wang Xiaohua en haar jongere zus. Ze worden vastgehouden in het detentiecentrum van de stad Yuncheng.

Chinese versie beschikbaar op http://minghui.ca/mh/articles/2009/7/9/204232.html
Engels artikel: http://clearwisdom.net/emh/articles/2009/7/27/109539.html

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular