Beoefenaars worden gedwongen om onbekende drugs te nemen in het vrouwenkamp voor dwangarbeid in Chongqing Shabao

16-10-2009 women

(Clearwisdom.net) Alle beoefenaars die sinds kort vastgehouden worden in het vrouwenkamp voor dwangarbeid te Chongqing Shabao zitten  gevangen op de vierde afdeling. Medegevangenen moeten beoefenaars de klok rond controleren en ze kunnen beoefenaars slaan wanneer ze maar willen. De beoefenaars worden gedwongen om zoals soldaten te staan of te hurken gedurende een lange tijd. Ze krijgen maar één keer per week  toestemming om een douche te nemen. Ze worden gedwongen om iedere dag een hersenspoeling te ondergaan, wat inhoud dat ze gedwongen worden om te luisteren naar theorieën die Falun Gong belasteren of boeken te lezen die Falun Gong belasteren.

Beoefenaars die weigeren om afstand te nemen van Falun Gong, worden van hun rechten ontnomen en gefolterd. De  bewakers staan hen niet toe om hun familieleden te ontmoeten of hen op te bellen. Ze worden gedwongen om iedere dag recht te staan van 7u00 tot 23u00 met enkel 10 minuten pauze voor de maaltijden. De medegevangenen kunnen de tijd van staan verlengen wanneer ze dat willen. 

In juni 2009 werden alle gevangenen gedwongen om bloedtesten te laten nemen. De meesten werden gediagnosticeerd met hoge bloeddruk of andere ziektes, zelfs al waren ze niet ziek. Al deze beoefenaars werden gedwongen om medicatie te nemen (kleine gele tabletten), zelfs al zeiden ze tegen de functionarissen van het  werkkamp dat ze niet ziek waren. Iedereen die weigerde om medicatie te nemen, werd geslagen en gedwongen om ze in te nemen. Soms hielden vier of vijf medegevangenen de beoefenaars neer om hem onder dwang te voeden. Als het onder dwang voeden mislukte, stopten ze de medicatie in de voeding van de beoefenaars zonder dat ze dat wisten. Het geschreeuw van het voeden onder dwang en het lawaai van tegenwerking van beoefenaars die weigerden om onder dwang gevoed te worden, kon tot buiten het gebouw gehoord worden.

Medebeoefenaars, help ons alstublieft om rechtschapen gedachten te sturen om de kwade elementen te elimineren die beoefenaars vervolgen in het vrouwenkamp voor dwangarbeid in Chonqing Shabao en uiteindelijk het werkkamp te elimineren. Help alstublieft ook om de rechtschapen gedachten en rechtschapen acties van gevangengenomen beoefenaars te versterken.

Het vrouwenkamp voor dwangarbeid in Chongqing Shabao:
Maheganyu Road 28
Jiangbei district, Chongqing 400021
Directeur van het werkkamp: Luo Chuanmei
Leiders van de vierde afdeling: Chen Yanyan, Su Can
Hoofdbureau van de vierde afdeling: 023-67549181
Het bureau van dienst van de vierde afdeling: 023-67549185
Leiders van onderafdeling: Hu Xiaoyan, Zhao Yuanyuan, Yang Qian

Chinese versie beschikbaar op: http://minghui.ca/mh/articles/2009/7/6/204045.html

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular