Mevrouw Jian Chengrong, 74 jaar oud, gearresteerd en gefolterd

16-01-2014 women

[Minghui.org] In de namiddag van 9 september 2013 brak de lokale politie van Shiling, Chengdu in de provincie Sichuan in bij de 74-jarige Falun Gong beoefenaar, mevrouw Jian Chengrong. Ze beweerden dat het huis van mevr. Jian het hoofdkwartier was van lokale Falun Gong beoefenaars en stuurden er ongeveer 20 politiemensen op af om het huis van de oudere vrouw overhoop te halen.

De meesten van hen waren niet in uniform. Ze namen al haar Falun Gong boeken, foto’s van de grondlegger van Falun Gong, evenals mevr. Jians computer, printer en mobiele telefoons mee en ongeveer 3.000 yuan in cash geld. De politie arresteerde mevr. Jian en een andere beoefenaar illegaal. Men had vernomen dat zij haar huis enkele dagen in de gaten hadden gehouden alvorens het overhoop te halen.

Rond 21:00 verhoorde de politie mevr. Jian en de andere beoefenaar op wrede wijze. Ze sloegen hen gewelddadig in de onderbuik totdat ze bloedden. Ze sloegen ook de slapen van de beoefenaars.

Een uur later werden de beoefenaars opnieuw naar de ondervragingsruimte in het politiebureau gebracht. De beambten sloegen hen in het gezicht, toen bedekten ze hun hoofden met hun eigen jassen en sloegen op hun hoofden. Na de afranseling spuwden beide beoefenaars een hoop bloed.

Vervolgens stopte  de politie proppen toiletpapier in de monden van de beoefenaars. Hun kaken raakten gezwollen en het mondvlees bloedde. Enkele van hun tanden werden ook uit geslagen. De politie ging door met het afranselen van de beoefenaars totdat ze zwaar gewond waren.

De beoefenaars werden gemarteld tot 18:00 de volgende dag. Toen ze vrijgelaten werden, konden ze niet meer zelfstandig lopen omwille van hoofdpijn, duizeligheid, verwondingen, honger en de pijn in hun kaken.

Personeel betrokken in deze vervolging: Yang Xiaolan (杨晓兰), hoofd van de Tianying gemeenschap, Shiling, Longquanyi District in Chengdu City: +86-28-84613385Fu Hongwei (付红卫), politiek hoofd van de Tianying gemeenschap: +86-28-84613385Du Yunbing (杜云冰), hoofd van het Tianying gemeenschap 610 Bureau: +86-28-84613045Luo Shaoming (罗昭明), politieman: +86-28-84600009

 

Bron http://en.minghui.org/html/articles/2013/12/14/143618.html

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular