FalunDafa Information Centre video over de orgaanoogst bij Falun Gong beoefenaars in China (Engels)

05-02-2021 Orgaanroof

De afgelopen 10+ jaar heeft de Chinese Communistische Partij (CCP) systematisch onschuldige mensen vermoord op grote schaal, waarij hun vitale organen verwijderd werden om een multi-miljard dollar orgaantransplantatie industrie te realiseren. De overgrote meerderheid van de slachtoffers zijn Falun Gong beoefenaars die door de CCP gearresteerd en gevangengehouden worden simpelweg vanwege hun geloof.

CCP business in Organ harvesting

Zowel de Senaat in de Verenigde Staten als het Europees Parlement hebben resoluties doorgevoerd die deze vreselijke misdaad veroordelen. Israël, Spanje, Italië en Taiwan hebben wetten geïmplementeerd die voorkomen dat hun burgers betrokken raken bij deze orgaanroof in China.

Recenter, is een onafhankelijk tribunaal is opgericht in London, genaamd 'The China Tribunal", voorgezeten door Sir Geoffry Nice QC, een internationaal gerenommeerde expert op gebied van genocide en misdaden tegen de menselijkheid. Geoffrey Nice leidde de gerechtelijke stappen tegen voormalig Joegoslavisch dictator Slobodan milosevic voor oorlogsmisdaden. Dit China tribunaal voerde de meest grondige en substantiële analyse uit naar orgaanroof in China dat tot op heden is verricht. De bevindingen van het tribunaal, die werden gepubliceerd in juni 2019, concludeerden dat gewetensgevangenen in China vermoord werden - en nog steeds worden - voor hun organen op een grote schaal. De meerderheid van de slachtoffers zijn Falun Gong beoefenaars.

In een interview in 2020, deelde mensenrechtenadvocaat David Matas een opmerkelijke observatie die orgaanroof in verband brengt met de coronavirus pandemie.

 

Bron https://www.youtube.com/watch?v=NNmyoU-SQ0g

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular