Piao Yonghe, moeder stierf aan foltering

10-07-2005 women

Piao Yonghe is een Koreaans-Chinese jongen. Hij werd geboren op 5 november 1994 en zit nu in de vierde klas. Hij leeft bij zijn opa en oma van zijn moeders kant sinds zijn moeder, Cui Zhengshu, stierf in de vervolging.

Piao Yonghe en zijn moeder

Cui Zhengshu, 36, afkomstig uit Korea, woonde in het Chuanying district in de stad jilin. In maart 2002 werd ze gearresteerd en illegaal veroordeeld tot drie jaar dwangarbeid en ze werd naar het Heizuizi werkkamp voor vrouwen gestuurd in de stad Changchun. Ze leed onvoorstelbare lichamelijke en fysieke pijn en onderging ernstige foltering in het werkkamp totdat ze op de rand van de dood verkeerde. Bang om verantwoordelijk gehouden te worden voor Cui haar naderende dood, lieten de autoriteiten van het werkkamp haar vrij op 18 april 2003. Ze stierf op 12 augustus 2003 aan haar ernstige verwondingen en liet haar jonge zoon achter.

Gerelateerde link: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2003/8/24/39454.html

Bron http://media.zhengjian.org/media/doc/children_under_persecution_en_102604.pdf

ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular