Van streek zijnde ouderen vragen om gerechtigheid

29-10-2006 Ooggetuigen

Het artikel "Meedogenloze vervolging veroorzaakt talloze tragedies over heel China" toont foto's van slachtoffers van de vervolging en nieuwe foto's van de naasten die hen overleefden. Één foto laat de 81 jarige grootmoeder van meneer Wang Jianguo zien terwijl ze over straat loopt in de provincie Jilin met zijn foto voor haar borst. Ze zei:"Mijn kleinzoon werd onrechtmatig vermoord! Hij en zijn vrouw hadden een restaurant en leefden een gelukkig leven. Hij werd vermoord in een gevangenis nadat hij daar voor slechts 40 dagen vastgehouden werd, alleen omdat hij Falun Gong beoefende! Ik kan nergens heen gaan om gerechtigheid te zoeken!"

De 81 jarige grootmoeder van Wang Jianguo loopt over straat met zijn foto op haar borst op zoek naar gerechtigheid voor de moord op haar kleinzoon.
Een ander opgenomen geval is dat van dhr. Liu Shuning, die meer dan 90 jaar oud was. Liu schreef de autoriteiten in een poging om zijn gevangengenomen zoon te redden. "Mijn zoon is onschuldig en heeft nooit enige wet in dit land geschonden", schreef hij. "Weet u, meneer, dat u een buitengewoon goed persoon vervolgt, een goed persoon die zichzelf cultiveert in overeenstemming met Waarachtigheid, Mededogen, Verdraagzaamheid? Mijn zoon, Liu Yong, werd attent, zorgzaam en ijverig nadat hij Falun Dafa begon te oefenen. Hij heeft veel slechte gewoonten opgegeven. Hoe kan zo'n persoon een crimineel zijn?"
 
volledig verhaal (Engels)
http://clearwisdom.net/emh/articles/2006/10/8/78749.html 
ONDERNEEM ACTIE

In Focus

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
of via het contact formular